Our Happy Home sleutelhanger

Luxe sleutelhanger, inclusief bedel:

 13,95

Our Happy Home sleutelhanger

Een verhuizing naar een nieuwe woning is een mijlpaal die gevierd moet worden. Onze “Our Happy Home” sleutelhanger is ontworpen als het perfecte caadeau, een symbolische weergave van nieuwe beginnen en blijvende herinneringen in een nieuwe omgeving.


Een Duurzaam en Betekenisvol 

Deze sleutelhanger, gemaakt van eersteklas, natuurlijk gelooid leer, staat symbool voor de duurzaamheid en warmte van een thuis. Het is een attent ‘cadeau nieuw huis’ dat jarenlang gekoesterd zal worden.


Wat geef je iemand met een nieuw huis?

Deze sleutelhanger “Our Happy Home” – Een Symbool van Warmte en Gastvrijheid, is een prachtige manier om iemand te feliciteren met hun nieuwe huis. Het is een blijvende herinnering aan de vreugde en het avontuur dat een nieuw huis met zich meebrengt.


Kwaliteit en Elegantie in Elk Detail

Met zijn zorgvuldig afgewerkte details, vertegenwoordigt deze sleutelhanger de aandacht en het vakmanschap dat we in elk ‘cadeau nieuw huis’ leggen. Het is zowel praktisch als stijlvol, een perfecte aanvulling voor elke set huissleutels.


Een Persoonlijk Accent in Uw ‘Cadeau Nieuw Huis’

Voeg een persoonlijk tintje toe aan de “Our Happy Home” sleutelhanger met een naam, speciale datum of bericht, wat het een nog specialer ‘cadeau nieuw huis’ maakt.


Personalisatie voor die Speciale Touch
We bieden ook de mogelijkheid om de sleutelhanger te personaliseren, door een gepersonaliseerde sleutelhanger te maken. Je kunt hierbij kiezen uit 5 verschillende kleuren leer en de sleutelhanger laten bedrukken op 5 verschillende manieren: deboss letters (ingedrukte letters zonder folie) of 4 kleuren foliebedrukking (goud, zilver, zwart en wit). Het is daarnaast mogelijk om een bedel toe te voegen.


Hip, Uniek en Handgemaakt!


Waarom Kiezen voor Onze “Our Happy Home” Sleutelhanger?

  • Een Hartelijke Uiting van Gelukwensen: Dit ‘cadeau nieuw huis’ is een uitstekende manier om geluk en voorspoed in een nieuwe woning te wensen.
  • Gemaakt voor Duurzaamheid en Stijl: Een elegant en duurzaam ‘cadeau nieuw huis’ dat de ontvanger zeker zal waarderen.
  • Stijlvol en Persoonlijk: Een ‘cadeau nieuw huis’ dat zowel functioneel als modieus is, met een persoonlijke touch.
  • Aanpasbaar en Uniek: Met opties voor personalisatie, maak je dit ‘cadeau nieuw huis’ uniek en persoonlijk.

Bestel de “Our Happy Home” sleutelhanger vandaag nog en geef een betekenisvol en stijlvol ‘cadeau nieuw huis’ dat een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.


Bekijk hier meer uitvoeringen van onze sleutelhangers.

0