Cadeaupakket XS

Cadeaupakket XS – 2 sleutelhangers:

 19,95

    Alleen hoofdletters. Emoji's en speciale tekens zijn helaas niet mogelijk.

Cadeaupakket XS

Leer
Bij het maken van het speenkoord zijn alleen de beste materialen goed genoeg.
Het speenkoord wordt gemaakt, van met zorg door onszelf geselecteerde, hoogwaardig natuurlijk gelooid leer. Zonder chemische toevoegingen. Dit duurzame leder voelt zacht aan, perfect voor het gevoelige babyhuidje.
De kunststof tandjes op de clip van het speenkoord zorgen voor een stevige bevestiging van het speenkoord, zonder de kleding te beschadigen.

Personaliseren
Je kunt het fopspeenkoord personaliseren door de naam van je kind erop te laten bedrukken.  Zo laat je iedereen gelijk met trots zien of je baby een jongen of meisje is en welke prachtige naam hij/zij gekregen heeft!

De lederen speenkoorden zijn volledig aanpasbaar in kleur en uitvoering naar jouw wensen. Er zijn wel 60 varianten mogelijk: de lederen speenkoorden zijn beschikbaar in 12 verschillende kleuren leer. Daarbij kan het speenkoord op 5 manieren bedrukt worden, met deboss letters (ingedrukte letters zonder folie) of 4 kleuren foliebedrukking (goud, zilver, zwart en wit)

XS Cadeaupakket: Gepersonaliseerd Kraamcadeau met Langwerpige Sleutelhangers

Vier de speciale komst van een nieuwe baby met ons charmante XS Cadeaupakket, een ideaal gepersonaliseerd geschenk voor nieuwe ouders. Dit exclusieve pakket van LV-factory is zorgvuldig samengesteld om niet alleen praktisch, maar ook bijzonder en sentimenteel te zijn.

Inhoud van het Cadeaupakket:

  1. Twee Gepersonaliseerde Langwerpige Sleutelhangers: In het hart van ons XS Cadeaupakket liggen twee prachtig vervaardigde langwerpige sleutelhangers. Deze sleutelhangers kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van de baby, waardoor ze een zeer persoonlijke en blijvende herinnering vormen voor de ouders.
  2. Kwaliteitsvakmanschap: Elke sleutelhanger is met de hand gemaakt, met aandacht voor detail en kwaliteit. Dit verzekert niet alleen een duurzaam product, maar ook een die een speciaal gevoel van zorg en aandacht uitstraalt.
  3. Een Doordacht Cadeau: De personalisatie van deze sleutelhangers maakt ze tot een uniek en attent geschenk. Ideaal voor babyshowers, kraambezoeken, of gewoon als een speciale verrassing voor de nieuwe ouders.
  4. Veelzijdig en Stijlvol: Deze sleutelhangers zijn niet alleen een mooi aandenken, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Ze zijn een stijlvolle toevoeging aan elke sleutelbos of luiertas, waardoor ze perfect zijn voor ouders die onderweg zijn.
  5. Verpakt met Liefde: Elk XS Cadeaupakket wordt met zorg verpakt, waardoor het direct klaar is om cadeau te geven. De elegante verpakking benadrukt de bijzonderheid van het cadeau en maakt de ervaring van het ontvangen net zo speciaal als het cadeau zelf.

Een blijvende herinnering: Dit XS Cadeaupakket van LV-factory is meer dan een cadeau; het is een manier om een bijzondere tijd in het leven van een gezin te markeren. De gepersonaliseerde sleutelhangers bieden een blijvende herinnering aan de vreugde en verwondering van het verwelkomen van een nieuw leven.

Bestel nu en geef een cadeau dat zowel praktisch als hartverwarmend is, perfect afgestemd op de viering van nieuw leven en nieuwe avonturen!

0