Peter en Meter – kleur Cognac

Luxe set a 2 sleutelhangers, inclusief bedels:

 21,95

Peter en Meter sleutelhangers, set a 2 stuks

Bij LV-factory bieden we niet zomaar sleutelhangers aan; we presenteren je een onmisbaar en prachtig vormgegeven accessoire dat functionaliteit combineert met luxe.


Leer

Bij het maken van de sleutelhangers zijn alleen de beste materialen goed genoeg.
De sleutelhangers worden gemaakt, van met zorg door onszelf geselecteerde, hoogwaardig natuurlijk gelooid leer. Zonder chemische toevoegingen. Dit duurzame leer is niet alleen stoer en veelzijdig , maar biedt ook een prachtige esthetiek en een luxe uitstraling aan onze sleutelhangers.


Peetouders: Een Bijzondere Band

De Sleutelhangers PETER en METER zijn 10cm lang en 2 cm breed.

Onze set sleutelhangers “Peetouders” is een verfijnde toevoeging aan onze collectie. Deze set bestaat uit twee stijlvolle sleutelhangers met de teksten “PETER” en “METER” subtiel bedrukt met zwartkleurige folie. De toegevoegde zilverkleurige bedel met een hartje voegt een extra vleugje liefde en elegantie toe aan deze set.


Een Betekenisvol en Ideaal Geschenk voor Peetouders
De sleutelhanger set voor peetouders is niet alleen een praktisch en stijlvol accessoire, maar ook een bijzonder cadeau met een diepe betekenis. Het symboliseert dankbaarheid naar de peetouders toe, de unieke mensen die een speciale band delen met het kind. Deze sleutelhangers dienen als een tastbare herinnering aan deze unieke relatie. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik of als een tijdloos accessoire aan een tas. Dit geschenk is een originele manier om waardering te tonen aan de peetouders, die een speciale rol spelen in het leven van het kind, of je nu van eenvoud houdt of op zoek bent naar iets blijvends.


Personaliseren
Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde sleutelhanger te maken. Je kunt hierbij kiezen uit 5 verschillende kleuren leer en de sleutelhanger laten bedrukken op 5 verschillende manieren: deboss letters (ingedrukte letters zonder folie) of 4 kleuren foliebedrukking (goud, zilver, zwart en wit). Het is daarnaast mogelijk om een bedel toe te voegen.


Een Speciaal Cadeau
 Of je nu van eenvoud houdt of op zoek bent naar een tijdloos cadeau, deze set is een praktische keuze die nooit uit de mode raakt. Deze sleutelhangers zijn de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik, altijd klaar om jullie sleutels veilig te houden of als stijlvol accessoire aan een tas te hangen. Omdat praktisch ook gewoon heel mooi kan zijn!


Hip, Uniek en Handgemaakt


Waarom Kiezen voor een LV-factory Sleutelhanger?

  • Duurzaam: Onze sleutelhangers zijn gemaakt van natuurlijk gelooid leer voor een stijlvolle look en duurzaamheid.
  • Perfect Cadeau: Het is niet zomaar een geschenk, maar een uiting van liefde en zorgvuldigheid, verpakt in een prachtige accessoire.

Wil je de sleutelhanger “Peetouders” direct als cadeau versturen? Dat kan! Pas het afleveradres aan en voeg een persoonlijke boodschap toe tijdens het afrekenen. Wij zorgen dan voor een handgeschreven kaartje en een feestelijke verpakking.

 

Bekijk ook onze andere sleutelhangers voor meer mogelijkheden.

0