Tofste Peter sleutelhanger

Luxe sleutelhangers, inclusief bedel:

 13,95

Tofste Peter Sleutelhanger

Familiebanden zijn een fundamentele bouwsteen van de samenleving, en achter elke sterke familierelatie staat een geweldige Peter. Onze “Tofste Peter” sleutelhanger is meer dan een eenvoudig geschenk; het is een hartelijke uiting van waardering voor die speciale oom die een belangrijke rol speelt in het leven van jou en je familie.


Een Duurzaam Geschenk voor een Duurzaam Leven

Wij van LV-factory vinden duurzaamheid heel belangrijk. We gebruiken hoogwaardig, natuurlijk gelooid leer zonder chemische toevoegingen, waardoor onze sleutelhanger niet alleen stoer, sterk, en esthetisch is, maar ook duurzaam. We streven ernaar om met onze sleutelhanger een blijvende indruk achter te laten en bij te dragen aan een duurzame toekomst.


Tofste Peter

De Sleutelhangers is 10cm lang en 2 cm breed.

Waardering is een krachtig gevoel. Het versterkt familiebanden, verhoogt het algemeen welzijn en creëert een positieve sfeer. Als familieleden waarderen we de unieke rol van een geweldige oom. Onze “Tofste Peter” sleutelhanger is ontworpen om deze waardering op een blijvende manier te uiten.

Natuurlijk mogen we de Meter niet vergeten! Je kunt hier een Liefste Meter sleutelhanger bestellen.


Kwaliteit en Aandacht voor Detail

Onze sleutelhanger is een meesterwerk van vakmanschap en kwaliteit. Elk detail is met zorg en precisie handgemaakt. Het is niet alleen een symbool van kwaliteit, maar ook een blijvende herinnering aan je waardering. Elke keer dat je Peter zijn sleutels gebruikt, wordt hij herinnerd aan zijn bijzondere rol in jullie leven.


Een Stijlvol Accessoire met Speciale Bedel

Deze sleutelhanger is meer dan praktisch. Het voegt een vleugje elegantie toe aan het dagelijkse leven van je Peter. De speciale zilverkleurige bedel met een hartje geeft een extra betekenisvolle laag aan dit geschenk. Dit accessoire zal hem stijlvol vergezellen, of het nu aan zijn sleutelbos, tas, of ergens anders is.


Een Persoonlijk Tintje

Elke Peter is uniek, daarom bieden we de mogelijkheid om de sleutelhanger te personaliseren, door een gepersonaliseerde sleutelhanger te maken. Je kunt hierbij kiezen uit 5 verschillende kleuren leer en de sleutelhanger laten bedrukken op 5 verschillende manieren: deboss letters (ingedrukte letters zonder folie) of 4 kleuren foliebedrukking (goud, zilver, zwart en wit). Het is daarnaast mogelijk om een bedel toe te voegen.


Hip, Uniek en Handgemaakt!

 

Waarom Kiezen voor Onze Tofste Peter Sleutelhanger?

  • Een Uiting van Waardering: Meer dan een geschenk, het is een uiting van dankbaarheid voor de positieve invloed die hij heeft gehad.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan, zodat hij nog vele jaren kan genieten van dit speciale cadeau.
  • Stijlvol en Uniek: Deze sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle herinnering aan jouw waardering.
  • Een Persoonlijk Gebaar: Met personalisatieopties wordt het een uniek geschenk dat hem zeker zal ontroeren. Wacht niet langer en geef die geweldige Peter het cadeau dat hij verdient. Bestel nu onze sleutelhanger en laat hem glimlachen met dit liefdevolle gebaar van waardering.

Wacht niet langer en geef die geweldige Peter het cadeau dat hij verdient. Laat hem glimlachen met dit liefdevolle gebaar van waardering.


Bekijk hier meer uitvoeringen van onze sleutelhangers.

0