Verzenden en Retourneren

 

Levertijden

Wij streven ernaar om de bestelde producten zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Alle producten worden met de hand gemaakt en worden binnen 2 werkdagen verzonden.


Verzendkosten binnen Nederland en belgië

Bestellingen binnen Nederland en België worden gratis verzonden bij een orderbedrag vanaf €20,-


Verzendkosten naar het buitenland

Verzenden naar het buitenland is mogelijk!

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de productprijzen inbegrepen zijn.

Wil je een bestelling naar het buitenland laten verzenden? neem dan contact met ons op: info@lv-factory.nl


LV-factory retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lv-factory.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: Gepersonaliseerde producten die u besteld via deze website worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hier dan ook niet op van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


LV-factory ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lv-factory.nl. 
Gepersonaliseerde producten worden voor u persoonlijk gemaakt en kunnen niet geruild worden.


Een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

0